Vegetarisch Restaurant Amsterdam

Een goed vegetarisch Restaurant Amsterdam vinden in het hart van de bruisende stad Amsterdam is niet altijd even gemakkelijk. Qua restaurants en eetgelegenheden is er in de binnenstad namelijk een groot aanbod. Stel je hoge eisen aan jouw favoriete vegetarische gerechten? Kom dan een keer langs bij Mata hari, een vegetarisch restaurant Amsterdam waar je een gastronomische ervaring opdoet die je niet snel meer zult vergeten. Ons restaurant is te vinden nabij de Oude Kerk, het oudste pand van de stad, midden in het dynamische centrum van Amsterdam.

De entourage van restaurant Mata Hari

Mata hari combineert de luxe en charme van een restaurant, een gezellige bar en een comfortabele living room met elkaar. Wanneer je onze eetgelegenheid binnenkomt, kun je direct een kijkje nemen in de levendige open keuken, waar je onze ervaren koks aan het werk ziet met het bereiden van heerlijke vegetarische en andere gerechten. Hun specialisme ligt vooral op het vlak van gerechten die duurzaam zijn, vegetarisch eten en op lokale ingrediënten. Voor de heerlijkste mediterrane en Perzische menu’s, maar ook voor de beste pastagerechten en goede Nederlandse gerechten, ben je in Mata hari op de juiste locatie.

Onze relaxte bar en living room om even op adem te komen

Als vegetarisch restaurant Amsterdam kun je bij ons ook aankloppen voor heerlijke alcoholische versnaperingen en mixjes van sterke drank. Wanneer je even op adem wilt komen met een lekker wijntje of een goede en stevige cocktail, kan dat perfect in onze levendige Mata hari bar. Natuurlijk kun je ook nog even in onze bruisende living room zitten om een lekker tijdschriftje te lezen of gebruik te maken van ons gratis wifi-netwerk. Of, als het lekker weer is, op onze gezellige terras. In Mata hari is dus, al met al, genoeg te eten, drinken en beleven. Wie zich bij ons verveelt, verveelt zich overal. Anders gezegd: wil je een enerverende en bijzondere ervaring opdoen, kom dan gewoon een keer bij ons lang langs.

Voor welke vegetarische gerechten kun je bij ons terecht?

Bij ons op het menu staan uiteenlopende van smaakvolle en professioneel bereide vegetarische gerechten. Een echte aanrader is bijvoorbeeld onze beignets van bloemkool en feta, met gegrilde rutabaga, heerlijke tomato frito en pul biber. Onze vaste klanten houden ook erg van onze gestoofde sjalot ricotta ravioli, het gerecht Nicola aardappelen uit de oven of onze gewokte bladgroenten met soja, knoflook, chili en tohini. En laat je verrassen door de diverse andere vegetarische gerechten die op onze menukaart te vinden zijn!

Kom gerust een keer bij ons langs in Amsterdam!

Ervaar zelf de klasse van ons aanbod aan vegetarische specialiteiten en breng een bezoek aan ons energie bar-restaurant. Onze koks staan klaar om voor jou de lekkerste gerechten te bereiden. Graag tot ziens in ons Mata Hari restaurant in het hartje van Amsterdam!