Restaurant Amsterdam

Heb jij zin om lekker te gaan lunchen in Amsterdam? Wil je juist heerlijk borrelen? Of heb je zin in een uitgebreid diner? Dan ben je bij Mata Hari Restaurant Amsterdam aan het juiste adres. Onze ruime kaart biedt je voldoende mogelijkheden. Zo vind je bij ons de fijnste gerechten en de lekkerste drankjes, geschikt voor elk moment van de dag. En dat is niet het enige. Wij zijn gevestigd in de buurt van de Oude Kerk, heerlijk aan het water van de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam. Een fantastische locatie om je lekker te laten verwennen!

Mediterraans met Perzische invloeden

Onze kaart staat vol met lekkere gerechten. Wij zijn geïnspireerd door de Meditterane keuken. Daarbij kenmerken onze gerechten zich ook door de Perzische invloeden. Lekker, én weer eens wat anders dus. We maken onze gerechten altijd vers en we werken met duurzame producten uit de nabije omgeving. Kom je bij ons langs voor een lunch, een diner of voor hapjes? Dan weet je dus zeker dat je kwaliteit ontvangt. Natuurlijk kun je bij ons ook uitstekend terecht voor:

een lekker kopje koffie;
een goed glas wijn;
een biertje;
een smakelijke cocktail.

Heb je last van allergieën of heb je speciale dieetwensen? Onze bedieningsmedewerkers vertellen je graag alles over onze gerechten, zodat jij precies weet wat je wel en niet kunt pakken. Wij werken elke dag hard om uit eten gaan voor iedereen tot een waar feest te maken.

Over Restaurant Mata Hari

Restaurant Mata Hari ademt gezelligheid. Op het terras geniet je van alle bedrijvigheid die de drukte in de stad Amsterdam met zich meebrengt. Maar in het altijd drukke Amsterdam is ons restaurant ook een perfecte plek om even heerlijk tot rust te komen. Je trekt je dan gewoon terug in een van onze gezellige hoekjes binnen in het restaurant. Door onze intieme inrichting heeft het restaurant een gezellige en knusse uitstraling. Wanneer je ons restaurant betreedt, heb je direct zicht op de open keuken. Je proeft bij ons dus niet alleen de lekkerste dingen, je kunt ook nog eens zien hoe onze professionele koks het klaarmaken.

Reserveer makkelijk online

Of je nu lekker met vrienden wil genieten, je er met zijn tweetjes op uit wil trekken of je onder het genot van een hapje en drankje een paar uurtjes wil werken: bij Mata Hari Restaurant Amsterdam zit je altijd goed. Wij voorzien je graag van lekker eten en een uitstekende service. Nieuwsgierig geworden? Loop eens bij ons binnen of reserveer je plekje in ons restaurant. Dat kan gemakkelijk online via het reserveerformulier, maar je kunt ook altijd even bellen naar +31(0)202050919 of mailen naar info@matahari-amsterdam.nl. Zien wij jou binnenkort bij ons in Amsterdam?