Mediterraans restaurant Amsterdam

Als je binnenkomt, voel je het meteen al, hier kun je je onderdompelen in gastvrijheid en gezelligheid. Laat de waan van de dag even achter door je zintuigen te prikkelen. Kijk, ruik, hoor, voel en proef onze unieke sfeer. Geniet van bekende en verrassende nieuwe smaken. Ga op culinaire ontdekkingsreis in ons restaurant, bar & living Mata Hari. Een bijzonder en veelzijdig Mediterraans restaurant Amsterdam, met Perzische invloeden.

Gastvrijheid

De invloeden vind je niet alleen terug in de menukaart. De Perzische cultuur is ook een inspiratiebron voor de gastvrijheid die we je willen laten ervaren. Het Perzische volk staat niet voor niets bekend als een van de meest gastvrije volkeren ter wereld. Dat zie je terug in ons restaurant; de ambiance en aankleding is ongedwongen en relaxed. Iedereen kan zich hier thuis voelen. Door deze huiselijke setting is het net alsof je je tweede huiskamer binnenstapt.

Lokaal en duurzaam

Voel je bijvoorbeeld vrij om een kijkje te nemen in onze open keuken. Zie hoe onze koks met liefde en passie de lekkerste gerechten voor je bereiden, met voornamelijk lokale producten. Zo houden we het zo duurzaam mogelijk. Laat je verrassen door de kaart van dit Mediterraans restaurant Amsterdam.

Bar & Living

Ook als je geen tijd hebt om uitgebreid te dineren ben je van harte welkom bij ons! Aan de bar geniet je van een goed glas wijn. Als je zin hebt in wat avontuurlijkers, kies dan voor een van onze heerlijke cocktails! Er zit vast wel eentje tussen die bij je past.
Ook als je het even gewoon lekker rustig aan wil doen, kun je bij ons terecht. Plof lekker neer in een luie stoel in de living met een krantje of boek. Kop koffie erbij en doe alsof je thuis bent. De wifi is gratis dus ook als je nog even wil werken kan dat gewoon.

Terras aan de gracht

Zodra de eerst zonnestralen zich laten zien is het weer tijd om heerlijk buiten te zitten. Neem plaats op ons gezellige terras aan een van de oudste grachten in Amsterdam. Koel even af met een heerlijk koud drankje. Geniet van de zomerse levendigheid die de grachten met zich meebrengen. Vergeet de tijd en maak nieuwe herinneringen op lange, warme zomeravonden.

Zijn jouw smaakpapillen al klaar om verwend te worden?
Reserveer dan snel en maak kennis met onze bijzondere Mediterraanse smaken.