Lunch Amsterdam

Mata Hari heeft zich inmiddels wel bewezen als fijne plek om te borrelen en dineren. Maar wist je dat je hier ook uitstekend kunt lunchen? Ontsnap aan de drukte van de Wallen en komt tot rust in onze living of strijk neer op ons heerlijke terras aan het water.

Geweldige Lunch Amsterdam

Je kunt bij Mata Hari terecht voor elk soort lunch. Trek je terug in de living om onder het genot van een gezonde hap en een Barista-koffie wat werk gedaan te krijgen. Dagje Amsterdam aan het doen? Mata Hari is de ideale plek voor een welverdiende pauze. Strijk neer op ons terras voor een goed glas wijn en een smakelijke lunch. Het ligt ook nog eens op loopafstand van het station. Meer zin in een kleine hap? Stel een mezze samen en deel deze met vrienden. Daar kan ook ‘s middags prima een van onze Gin & Tonics bij.

En mocht de Lunch Amsterdam uitlopen dan kun je natuurlijk altijd blijven hangen voor een borrel of diner.

De lunchkaart

De keuken bij Mata Hari laat zich het best omschrijven als Mediterraan met een Perzische twist. Proef de smaak van de wereld in hartje Amsterdam.

We werken voornamelijk met duurzame en lokale producten. Er is voor ieder wat wils. Van zalm gemarineerd in gin tot een hamburger en van Burrata tot huisgemaakte hummus. Vegetarisch, vis en vlees behoren altijd tot onze menu opties. Neem zelf een kijkje op de kaart. Met liefde passen we je gerecht aan, zodat het bijvoorbeeld veganistisch, lactose- of glutenvrij wordt.
Ook qua dranken is er veel keuze met minstens tien open wijnen, een ruime bierselectie en sublieme cocktails.
Ben je een fijnproever en wil je sfeervol lunchen in de Rosse Buurt in Amsterdam? Dan ben je aan het juiste adres. Bij ons geen toeristendrommen, maar een beleving voor de smaakpapillen.

Parel op de Wallen

Ondanks de centrale ligging op de Wallen vind je bij Mata Hari kwaliteit en rust. Ontsnap aan de toeristische gekte en ontdek onze relaxte sfeer en eersteklas assortiment. Neem plaats op de vide of voor wat meer reuring beneden bij de bar. Bij mooi weer natuurlijk aan een rustig tafeltje aan de gracht.

Verborgen schat

Locals zijn het er over eens: Mata Hari is een van de betere plekjes op De Wallen. Hier kun je terecht voor een uitstekende lunch in Amsterdam, zonder ten prooi te vallen aan toeristenprijzen. Kom het zelf ontdekken. Reserveer een tafeltje.