Cocktailbar Amsterdam

Houd je van een gezellig avondje uit in een van de vrolijkste en meest dynamische bars in Amsterdam? Dan moet je een keer met je partner, vrienden en/of vriendinnen op bezoek komen in Mata Hari, dé gezellige en altijd bruisende cocktailbar Amsterdam, vlakbij de Oude Kerk. Bij ons kun je terecht voor de heerlijkste mixjes, cocktails, kwaliteitswijnen en bieren. Maar naast een heerlijk drankje nuttigen in onze cocktailbar Amsterdam, kun je natuurlijk ook genieten van de beste mediterrane, Perzische en Nederlandse gerechten die wij op onze menukaart hebben staan. Jou laten genieten en een ontspannen setting creëren waarvan je lekker relaxed wordt, is onze ultieme uitdaging. En te horen aan de positieve reacties van onze klanten slagen we daar goed in.

Bar en livingroom

Even tot rust komen na een hectische werkdag of lekker chillen in het weekend kun je nergens beter doen dan in Mata Hari, dé comfortabele cocktailbar Amsterdam. Hier, in een atmosfeer die een huiselijke uitstraling heeft, vind je de lekkerste drankjes, cocktails en wijnen die je in Amsterdam kunt krijgen. Ook voor een uitstekende kop koffie van versgemalen arabica-koffiebonen ben je in de bar op de juiste plek, al dan niet met een gebakje erbij. Wil je lekker comfortabel kunnen zitten en een krantje of tijdschrift lezen, dan biedt onze ruime en stijlvolle livingroom daarvoor voldoende gelegenheid. Plof neer in een relaxte fauteuil of op een van de bankjes of stoelen en het grote genieten kan beginnen! Als de lentezon aan de hemel prijkt of het is zomers warm, dan kun je natuurlijk ook op ons terras met gezellige picknickbanken gaan zitten. Genieten van een zalig zonnetje, lekker alcoholische of frisse drank en hartig hapje, in combinatie met de nodige reuring, is natuurlijk een van de mooiste mixen die je als mens kunt ervaren. En bij Mata Hari is dit allemaal mogelijk!

Open keuken en restaurant

Houd je van goed, lekker eten dat bereid wordt door ervaren koks die de eisen van de mediterrane, Perzische en Hollandse gastronomie uiterst serieus nemen? Dan is ons pittoreske restaurant het beste dat jou kan overkomen! Neem voordat je gaat lunchen of dineren een kijkje in onze open keuken, om te zien hoe secuur en enthousiast onze medewerkers aan de slag gaan om de heerlijkste gerechten klaar te maken. Zo kun je bij ons terecht voor professioneel bereide pastagerechten, kies voor onze overheerlijke zaalouk en walnoot haydari of probeer als hoofdgerecht onze bourguignon van hert, met daarin als hoofdingrediënten gerookte aardappelpuree, appel en pancetta. Natuurlijk sluit je af met een aperitiefje, zoals een lekkere ijscoupe, een kaasplateau of een crème brûlée. Wat jouw wensen op culinair gebied ook zijn: als je bij Mata Hari niet aan je trekken komt, kom je het nergens in Amsterdam!

Kom een keer langs en laat je verrassen!

Wil je zelf een keer ervaren hoe onze topgerechten smaken? Ben je niet bang om verslaafd te raken aan onze heerlijke diners, cocktails en lunchgerechten? Reserveer dan een plek in ons mooie restaurant of breng ons een keer een verrassingsbezoek. Graag tot ziens!